Je staat op de pre-order!

 

Ontdek jouw bonussen hieronder….

Jouw bonussen

Ontdek hieronder jouw unieke drie bonussen die je zal ontvangen, wanneer jij beslist om in te schrijven voor Hoogsensitief & Happy. Noteer alvast zaterdag 13 februari 2021, 11 uur in je agenda, want vanaf dan gaan de inschrijvingen open! Slechts de eerste 100 personen die zich inschrijven, ontvangen deze bonussen. Ik mail je nog alles wanneer het zo ver is! 

Ja, je leest het goed! Je krijgt één volledig uitgewerkte module naar keuze gratis bij de zes standaardmodules. Je kan kiezen tussen de modules Hoogsensitief ouderschap, Gezondheid of Spiritualiteit. Dit is echt een heel mooi cadeau. Afhankelijk van jouw voorkeuren kan jij dus Hoogsensitief & Happy personaliseren volgens jouw noden. Deze bonusmodule zal bestaan uit verschillende lessen en oefeningen om je in dit thema naar een hoger niveau te tillen!

Bonus 3: Een prachtige HSP-kaartenset

 

Ik heb speciaal voor mijn zwaantjes in wording een zesdelige kaartenset laten ontwerpen (door de prentjesmaker) om jou thuis te inspireren om van jouw gevoeligheid jouw kracht te maken. Hang ze op in je huis of stuur ze op naar je gevoelige medemens. Je ontvangt deze kaartjes in maart in je brievenbus!

 

Praktisch

Hoe gaat het nu verder?

Op  zaterdag 13 januari om 11 uur gaan de inschrijvingen open. Ik bezorg je de inschrijflink via mail. Je zal tegen dan ook in detail alle info ontvangen over hoe Hoogsensitief & Happy in zijn werk gaat natuurlijk :).

Enkel de eerste 100 personen ontvangen deze bonussen en korting. Waarom? Ik weet uit ervaring dat het werken met de meest gemotiveerde vrouwen het allerleukste is voor mij, maar ook dat deze vrouwen de beste resultaten halen! Dat wens ik ook voor jou!

Deze korting komt neer op €200!

We starten met her programma zelf op 1 maart. Jij mag dit volledig op jouw eigen tempo doorlopen. 

Tot heel snel! 

Veel liefs, 
Enya