Voel jij ook zoveel?!

 

Dan heb ik een cadeautje voor je: Een prachtige  online week waar jij, als hoogsensitieve vrouw, centraal staat! Een week waar jij aan jezelf kan werken en kan bouwen aan het leven dat bij jou past. Je leert je eigen grenzen stellen, rust creëren in hoofd en hart, communiceren over je wensen en behoeftes. Terwijl je je gesteund voelt door tal van andere hoogsensitieve vrouwen. Dit gebeurt allemaal online via inzichtgevende werkboeken, LIVE COACHING door mij en een inspirerende Facebookcommunity.
 

Het programma

Iedere dag werken we rond een verschillend thema. Via videolessen, diepgaande oefeningen in je prachtig werkboek en via meditatie- en visualisatie-oefeningen doorgrond je ieder thema. Deze vijf thema’s heb ik na lang onderzoek in mijn psychotherapiepraktijk en een online bevraging aan méér dan vijfhonderd hoogsensitieve vrouwen uitgepuurd. Het zijn de ingrediënten voor een mooi leven als hoogsensitieve vrouw! Dit zijn ze: 

Jouw dromen!

Op de eerste dag laten we alle beperkingen los en gaan we dromen, dromen van een leven dat bij jou past als hoogsensitieve vrouw! De droom is de eerste stap naar de werkelijkheid!

Grenzen stellen

Vandaag gaan we nee leren zeggen tegen alles wat ons niet meer dient. Dit is een hele uitdaging voor HSP’ers, maar noodzakelijk om jouw droomleven te creëren!

Rust creëren

Hoe kan ik rust vinden in mijn hoofd, in mijn hart en in mijn omgeving? Naar dit antwoord ga jij vandaag op zoek! Als HSP’er ga je nu bewust kiezen voor wat je wil in je leven en daar heb je rust voor nodig. 

Communicatie

Op deze vierde dag ligt de focus hoe jij je noden en behoeften op een liefdevolle manier kan communiceren naar je omgeving toe. Deze vaardigheid is onmisbaar als jij door het leven wil gaan als krachtige hoogsensitieve vrouw!

Jezelf zijn!

Wie ben jij echt? Durf jij je volle potentieel te leven? Hoe ga ik mijn hoogsensitiviteit inzetten als groot talent in mijn leven? Daar kom je achter op deze vijfde en laatste lesdag! 

“meer dan 1000  vrouwen deden vorig jaar mee!”

Bedankt voor al je warmte en gedrevenheid tijdens deze week van de hoogsensitieve vrouw! Prachtig hoe je ‘ons’ uitdaagt om onszelf in de bloemetjes te zetten!

J.M.

Enya kan dit zo rustig en met een lach aanbrengen. Ook in de live sessies neemt ze ruimschoots de tijd om je een antwoord te geven en … ik weet niet hoe ze het doet maar ze “slaat de nagel op de kop” en weet me op de juiste plek te raken en een antwoord te geven! Het antwoord blijft dan ook “plakken”

Karin Aerts

Ik stuur je deze mail omdat ik jou heel graag wil bedanken voor je prachtige initiatief. De week van de hoogsensitieve vrouw is voor mij een succes! Ik startte er vol hoop en goede verwachtingen aan want ik was al heel lang op zoek naar een manier om mijn leven op dit moment draaglijker te maken…

Ik was nog steeds zoekende naar iets dat me terug een beetje rustig kon maken nadat ik volledig overprikkeld raak… Dankzij jou heb ik dit gevonden, meditatie! Dit neemt niet al mijn problemen weg, maar toch al een groot deel van de overprikkeling, echt duizendmaal dank hiervoor!!

Jij bent een voorbeeld voor mij! 

Super hard bedankt voor deze prachtige week! Je hebt me heel wat dingen doen inzien! 

A.N.

Wat krijg je allemaal?

 De  Community

Onderzoek wijst uit dat HSP’ers nood hebben aan contact met andere HSP’ers om open te bloeien. Daarom heb ik speciaal voor de Week een community opgericht. Dit is een veilige plek waar jij je moeilijkheden, maar ook jouw stappen naar succesvol leven als hoogsensitieve vrouw kan delen. Het is magisch wat er gebeurt als vrouwen elkaar liefdevol ondersteunen en begrijpen. Enkel vrouwen die meedoen aan dit programma krijgen toegang tot deze online community. Het is een safe space waar jij onvoorwaardelijk je hoogsensitieve zelf mag zijn én dat anderen dat dan nog eens toejuichen! De community blijft open, ook al heb je het programma afgerond, je blijft dus genieten van deze prachtige ondersteunende groepsenergie!

.

Live-sessies: Stel mij je vragen!

Tijdens de duurtijd van het programma krijg je ook de kans om jouw persoonlijke vragen aan mij te stellen via live vraag- en antwoordsessies. Je krijgt dus live coaching door mij aangereikt. Zo kan je ook antwoorden krijgen over jouw persoonlijke thema’s en nog meer uitleg of verdieping vragen rond de thema’s die we aanpakken!

Het werkboek

Je krijgt 5 wondermooie werkboeken waarin jij jouw persoonlijk proces kan doorlopen. De inspirerende oefeningen ondersteunen je om weer vol vertrouwen en kracht jouw leven te leiden als hoogsensitieve vrouw! Je zal ervan verbaasd zijn tot wat voor andere inzichten je al schrijvend komt…

.

De Voelacademie, jouw online leeromgeving

Je krijgt exclusief toegang tot mijn Voelacademie, de online leeromgeving. Hier vind je al de meditaties, de opgenomen live-sessies om te herbekijken en de werkboeken. Zo staat alles handig bij elkaar en kan je het materiaal op ieder moment terug raadplegen. Je krijgt je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord. Hiermee kan je op je tablet of PC inloggen van waar en wanneer je maar wil.

De details

 Waar?

Gewoon online, je kan van overal ter wereld meedoen op je computer.

 Wanneer?

We starten op maandag 10 juni en de lessen eindigen op vrijdag 16 juni, maar je blijft daarna ook nog toegang behouden tot al het lesmateriaal! Je kan het dus zo vaak herhalen als je wil en de lessen volgen wanneer je maar wilt.

 De prijs?

Voor maar €9,95 krijg jij exclusief toegang tot de Week van de Hoogsensitieve Vrouw met: 

– Twee live sessies en een masterclass waar je al je vragen kan stellen!
– Een ondersteunende Community vol met hoogsensitieve vrouwen zoals jij!
– Vijf prachtig uitgewerkte werkboeken
– Blijvende toegang tot de Voelacademie
– Video- en audiolessen om je verder in je groei te ondersteunen

Ik zou hier veel meer voor moeten vragen, maar ik wil graag dat iedere hoogsensitieve vrouw de kans heeft om mee te doen. Ik geloof dat iedere gevoelige vrouw het verdient om een leven voor zichzelf te creëren dat bij haar past, waar haar hoogsensitiviteit een kracht wordt in plaats van een last! 

Enya is een warm persoon, ze straalt echt vriendelijkheid uit. Bovendien is ze zelf ook een hoogsensitief persoon en had ik het gevoel dat ze mij als hoogsensitief persoon begreep… Ze weet waarover ze praat. Ze geeft ook enorm veel tips en inzicht, wat een innerlijke geruststelling brengt: wow, ik ben niet alleen en er is niets mis met mij.

Heleen

Als je al zover gelezen hebt, doe dan gewoon mee ;-). Voor de prijs van twee cappuccino’s en een brownie kan je jezelf een nieuw leven geven!