Gepubliceerd: De hoogsensitieve therapeut

by jul 17, 2020

In april 2020 werd tot mijn grote eer gevraagd om in een artikel te verschijnen van het vakblad Metafoor van de Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving (v.v.t.i.v.).  Het werd een heel open artikel over mijn ontwikkelingsweg als hoogsensitieve therapeut. 

Ik merk dat ik het best wel spannend vind om dit artikel met je te delen. Waarom? Ik heb dit artikel geschreven in eerste instantie voor mijn collega-therapeuten die voor een groot deel mijn struggles en uitdagingen als therapeut wel zullen begrijpen. 

Het voelt erg kwetsbaar om mijn zoektocht naar mijn manier van werken zo open op mijn website te delen. Tegelijkertijd hoop ik dat mijn verhaal je hoop geeft, dat je als hoogsensitief persoon recht hebt om te blijven zoeken en proberen naar werk dat bij je past, los van hoe vaak je tegen de muur loopt. 

Klik op de afbeelding om het hele artikel te lezen. 

Metafoor

Verschenen in METAFOOR, ledenblad van de Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving, van 15 juli 2020

Extra noot: De vermelde cijfers i.v.m. het aantal deelnemers van mijn prachtig online programma Hoogsensitief & Happy is niet meer up-to-date. Tussen het schrijven van dit artikel en de publicatie is er een veelvoud van dit cijfer aan deelneemsters. Zo dankbaar dat ik de laatste maanden zoveel gevoelige vrouwen mocht helpen! 

 

MIJN LOVE LETTER

Ontvang  een prachtige LOVE-letter van me vol tips voor de hoogsensitieve vrouw, zodat jij kan stralen in je hoogsensitieve kracht! Ga voor een leven vol met voelen, vreugde en vrijheid!

We nemen je privacy heel serieus, we sturen je geen spam. Beloofd! Je kan je ten allen tijde uitschrijven natuurlijk.