Hoogsensitief en happy

Hét online programma in België voor hoogsensitieve vrouwen!

De deuren zijn nog eventjes toe… 

maar zet je op de wachtlijst en ontvang mooie bonussen!

 

Fijn dat je hier komt kijken! 

Want ik heb mooi nieuws voor je: de deuren voor mijn volledig vernieuwde cursus Hoogsensitief & Happy mét extra bonussen, online samen leer-sessies en bijbehorende warme community, gaan binnenkort weer open!

Op dit moment werk ik nog even met kleine cursusgroepen waarvoor inschrijven langs deze weg niet langer kan. 

Mijn huidige enthousiaste deelneemsters zijn alvast volop aan de slag gegaan om een leven te creëren dat bij hen past als hoogsensitieve vrouw,  zoals Leen die me een oprecht en persoonlijk bericht stuurde over Hoogsensitief en Happy:

“Ik was eerst zeer sceptisch. Er wordt je ook zoveel online aangeboden in deze tijden, maar jouw cursus is ECHT diepgaand. Het hele pakket is enorm waardevol. Tijdens het beluisteren noteer ik en ben ik blij dat je het terug kan beluisteren om het goed in je geest te prenten en te begrijpen. Anderen geven een cursus en klaar is kees. Jij geeft een cursus, maar je wil ook dat men er terug naar kan luisteren, waardoor het een waardevolle blijvende leerschool is en een mooi cadeau. Zo zie ik dat toch. Super, super bedankt, Enya!”

Of zoals Veerle me mailde:

“De afwisseling tussen theorie, opdrachten in het werkboek, meditatie en ontspanningsoefeningen maken deze cursus voor mij heel waardevol.Na deze cursus is het voor mij niet afgerond. Het is zoveel info en zo interessant, dat herhaling voor mij ook echt nodig is.Ik voel dat ik sinds deze lessen in een positieve flow zit, met veel zin om dagelijks bepaalde zaken in mijn leven in te bouwen.”

Ben jij er graag bij wanneer de deuren voor een nieuw jaar vol Hoogsensitief & Happy weer open gaan? Wil jij ook terug gaan stralen zoals Leen en Veerle? Wil jij als eerste weten wanneer je terug kan inschrijven? En wil je misschien ook als eerste, met voorrang dus, inschrijven en daardoor enkele mooie extra’s meepikken? Laat dan hieronder je e-mail even achter hieronder en ik hou je op de hoogte!

Liefs,
Enya