Hoogsensitief en happy

Hét online programma in België voor hoogsensitieve vrouwen!

De deuren zijn voorlopig weer even gesloten…

De deuren voor mijn prachtig online programma Hoogsensitief & Happy zijn net weer gesloten. Onze enthousiaste deelneemsters zijn volop aan de slag met een leven te creëren dat bij hen past als hoogsensitieve vrouw,  zoals Annelies die een geweldig blogbericht schreef over Hoogsensitief en Happy:

“Ik weet nu ook wie ik ben en wat het precies inhoud om hoogsensitief te zijn en waar onze krachten en valkuilen liggen. Enya leerde mij allerlei tips en tric’s om in mijn kracht te gaan staan. Meer en meer durf ik nu mijn grenzen aangeven, voor mijzelf kiezen.  Ik wist al veel, maar deze opleiding schept zoveel duidelijkheid voor mij over de misverstanden die er bestaan over hoogsensitiviteit. Het verschil tussen hooggevoelig zijn en hoogsensitief zijn. Over de talenten die een hoogsensitief persoon bezit. Over hoe ons brein werkt en over hoe ons lichaam reageert op prikkels van buitenaf, en zoveel meer…

Ik ben bijna aan de laatste module aangekomen van de cursus.  Het was een confrontatie met mijzelf, een spannend avontuur met tal van leuke oefeningen die Enya ons voorschotelt.  Het is een proces van mezelf ontdekken, leren kennen en sterker worden. En vooral een proces van mezelf aanvaarden.  Het vraagt moed om dit te delen met anderen.  Ik geef mezelf bloot.  Maar het voelt goed, want ik ben niet alleen.  En Hsp’r zijn is helemaal toppie! ik zou niet anders meer willen! En uiteindelijk ben ik natuurlijk veel meer, dan alleen maar een HSP’r!” (Lees het volledige bericht hier

 

Ben je er graag bij? Wil jij ook terug gaan stralen zoals Annelies? Wil je als eerste weten wanneer je terug kan inschrijven? Laat dan hieronder je e-mail even achter en ik hou je op de hoogte!