Hoogsensitief en Happy

Hét online programma in België voor hoogsensitieve vrouwen met al over 800 happy deelneemsters!

Zet je nu vrijblijvend op de pre-orderwachtlijst en ontvang 3 mooie bonussen én een korting van €200!

Fijn dat je hier komt kijken, want dan ben je klaar om te ontdekken hoe jij kan stralen als hoogsensitieve vrouw!

Ik heb mooi nieuws voor je: de deuren van mijn volledig vernieuwde cursus Hoogsensitief & Happy mét extra bonussen, online samen leer-sessies en bijhorende warme community, gaan binnenkort weer open! Je zal je definitief kunnen inschrijven vanaf zaterdag 13 februari 2021! Schrijf die datum alvast in je agenda, want de pre-orderplekken zijn beperkt. Je kan je inschrijven over:

 

 

Zet je nu vrijblijvend op de pre-orderwachtlijst, zodat je drie prachtige bonussen en een mooie korting van €200 ontvangt. Dit alles is exclusief voor iedereen die op de pre-orderlijst staat.

Mijn huidige enthousiaste deelneemsters zijn alvast volop aan de slag gegaan om een leven te creëren dat bij hen past als hoogsensitieve vrouw, zoals deze drie prachtige dames die me een oprecht en persoonlijk bericht stuurden over Hoogsensitief en Happy:

Wil jij ook terug gaan stralen zoals Catherine, Amber, Linda en andere 800+ deelneemsters? Wil jij dat evenmin alleen doen, maar mét mijn hulp en begeleiding?
Wil jij met andere woorden heel graag meedoen en daarbij genieten van een korting én bonussen?
Dan krijg je hiervoor nu voor-inschrijvingsrecht:
 

Laat je e-mail hieronder even achter en ik hou je op de hoogte wanneer en hoe je je kan inschrijven en je ontdekt meteen wat de eerste bonus is!

Het zal de laatste ronde zijn van 2021, want vanaf deze zomer ben ik in babyland voor de rest van het jaar! 

Ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen én je te mogen begeleiden, want werken met hoogsensitieve vrouwen is (ik weet het, het klinkt melig maar daarom is het niet minder waar) mijn levensmissie!

Liefs,
Enya