HSP en Happy - Live

Duik samen met 7 andere vrouwen in je hoogsensitiviteit tijdens 4 live dagen op een prachtige locatie. Ontdek je voelen, verbind terug met jezelf!

Programma

In 2019 plan ik een prachtige exclusieve cursus waarbij jij samen met 7 andere vrouwen in een kleine veilige groep op een mooie en rustige locatie jouw hoogsensitiviteit beter kan leren kennen. Je zal exclusief gecoacht worden door mij en er is tijd om met jouw specifieke problemen en uitdagingen aan de slag te gaan. Je zal ook enorm veel leren van de andere vrouwen in de groep.

Een korte greep uit het programma:

  • Wat is hoogsensitiviteit? Wat gebeurt er in mijn hersenen en in mijn lichaam?
  • Hoe kan ik overprikkeling verminderen of zelfs voorkomen?
  • Hoe kan ik (terug) vertrouwen op mijn voelen?
  • Hoe geef ik mijn grenzen aan?
  • Je creëert je eigen EHBO-pakket met oefeningen, trucjes die bij jou als persoon passen om met je hoogsensitiviteit om te gaan.
  • Hoe kan je als HSP’er goede (vriendschaps)relaties aangaan en behouden?
  • Wat is onderprikkeling?

We gaan zowel aan de slag met ons hoofd (denken) als met ons hart (voelen) en met ons lichaam (doen). Door op deze drie tereinen simultaan te werken creëer je blijvende verandering in je leven.

Na deze cursus begrijp je jezelf beter, kan je beter voor jezelf zorgen én zo beter voor anderen. Je krijgt praktische tools aangereikt om je leven vorm te geven zodat het helemaal jouw leven wordt en je volop kan genieten van je hoogsensitiviteit! Ik wens je immers een leven toe vol met diep voelen, vreugde en de vrijheid om te doen met je leven wat jij wilt!

Voor wie?

Deze cursus is voor hoogsensitieve vrouwen die net ontdekt hebben dat ze HSP zijn of die voelen dat er nog werk aan de winkel is.

Het is een training voor vrouwen die voelen dat het tijd is om in zichzelf te durven investeren. Je weet immers dat hoe meer liefde je jezelf geeft hoe meer liefde en energie je kan geven aan je omgeving, je projecten en dromen!

Praktisch

Deze unieke cursus zal plaatsvinden in Arendonk, waar we een prachtig huis met een grote en rustige tuin hebben.

“s Middags zal een gezonde lunch voorzien worden.

4 weekdagen van 10 tot 16u30