Je bent ingeschreven!

 

Zo geweldig dat je dit aan jezelf cadeau doet! We gaan er een prachtige en krachtige week van maken. Ik kijk er ongelooflijk naar uit!!! In je mailbox vind je alle verdere details. Noteer alvast woensdag 2 oktober in je agenda, want dan vliegen we er in! 
 

“meer dan 1000  vrouwen deden vorig jaar mee!”

wat kan je nu al doen?

  1. Meld je aan in onze fijne Community door een lidmaatschapsverzoek in te dienen. Heel veel van the magic gaat daar gebeuren! 

  2. Schrijf je in voor één van mijn twee gratis masterclasses waar ik live heel openhartig mijn verhaal ga delen over mijn reis als hoogsensitieve vrouw én waar jij je vragen aan mijn kan stellen :). 

Donderdag 3 oktober om 10u: Schrijf je in

Zaterdag 5 oktober om 11 uur: Schrijf je in

 

3. Nodig zeker je HSP-vriendinnen, tantes, zussen, mama, nichtjes, collega’s uit om mee te doen via deze link. Samen maken we er een mooiere wereld van voor hoogsensitieve vrouwen ❤️!

Het programma

Iedere dag werken we rond een verschillend thema. Via videolessen, diepgaande oefeningen in je prachtig werkboek en via meditatie- en visualisatie-oefeningen doorgrond je ieder thema. Deze vijf thema’s heb ik na lang onderzoek in mijn psychotherapiepraktijk en een online bevraging aan méér dan vijfhonderd hoogsensitieve vrouwen uitgepuurd. Het zijn de ingrediënten voor een mooi leven als hoogsensitieve vrouw! Dit zijn ze: 

Jouw dromen!

Op de eerste dag laten we alle beperkingen los en gaan we dromen, dromen van een leven dat bij jou past als hoogsensitieve vrouw! De droom is de eerste stap naar de werkelijkheid!

Grenzen stellen

Vandaag gaan we nee leren zeggen tegen alles wat ons niet meer dient. Dit is een hele uitdaging voor HSP’ers, maar noodzakelijk om jouw droomleven te creëren!

Rust creëren

Hoe kan ik rust vinden in mijn hoofd, in mijn hart en in mijn omgeving? Naar dit antwoord ga jij vandaag op zoek! Als HSP’er ga je nu bewust kiezen voor wat je wil in je leven en daar heb je rust voor nodig. 

Communicatie

Op deze vierde dag ligt de focus hoe jij je noden en behoeften op een liefdevolle manier kan communiceren naar je omgeving toe. Deze vaardigheid is onmisbaar als jij door het leven wil gaan als krachtige hoogsensitieve vrouw!

Jezelf zijn!

Wie ben jij echt? Durf jij je volle potentieel te leven? Hoe ga ik mijn hoogsensitiviteit inzetten als groot talent in mijn leven? Daar kom je achter op deze vijfde en laatste lesdag! 

Dit zeiden de deelnemers vorig jaar…

Bedankt voor al je warmte en gedrevenheid tijdens deze week van de hoogsensitieve vrouw! Prachtig hoe je ‘ons’ uitdaagt om onszelf in de bloemetjes te zetten!

J.M.

Enya kan dit zo rustig en met een lach aanbrengen. Ook in de live sessies neemt ze ruimschoots de tijd om je een antwoord te geven en … ik weet niet hoe ze het doet maar ze “slaat de nagel op de kop” en weet me op de juiste plek te raken en een antwoord te geven! Het antwoord blijft dan ook “plakken”

Karin Aerts

Ik stuur je deze mail omdat ik jou heel graag wil bedanken voor je prachtige initiatief. De week van de hoogsensitieve vrouw is voor mij een succes! Ik startte er vol hoop en goede verwachtingen aan want ik was al heel lang op zoek naar een manier om mijn leven op dit moment draaglijker te maken…

Ik was nog steeds zoekende naar iets dat me terug een beetje rustig kon maken nadat ik volledig overprikkeld raak… Dankzij jou heb ik dit gevonden, meditatie! Dit neemt niet al mijn problemen weg, maar toch al een groot deel van de overprikkeling, echt duizendmaal dank hiervoor!!

Jij bent een voorbeeld voor mij! 

Super hard bedankt voor deze prachtige week! Je hebt me heel wat dingen doen inzien!

 

A.N.