Hoogsensitief
& Happy

 

Weer stralen als hoogsensitieve vrouw

Herken je dit ook?

“Ik ben continu op zoek naar balans, maar ik geraak constant uitgeput door de omgeving en de gevoelens die ik van anderen voel…”

“Ik voel me zo alleen, onbegrepen door anderen… Ik lijk wel vaak de alien in de groep”

“Ik ervaar veel onrust vanbinnen en heb te weinig tijd om alles te verwerken wat op me afkomt.”

“Ik geraak snel overprikkeld in stress-situaties, met als gevoel af en toe een woede-uitbarsting.”

“Soms heb ik het gevoel dat ik altijd het luisterend oor voor anderen ben, maar wie is dit voor mij?”

“Ik ervaar alles zo intens, het lijkt wel dat ik leef in High Definition!”

Al deze uitspraken komen van honderden hoogsensitieve vrouwen die meegedaan hebben aan mijn uitgebreid onderzoek naar de grootste problemen en noden van HSP’ers. Op basis van deze onderzoeksresultaten is “Hoogsensitief en Happy” gecreëerd, zodat ik de reële verlangens van echte vrouwen kan helpen waarmaken!

Stel je voor…

…..dat je op een ochtend wakker wordt en

je je niet langer moe voelt, maar de energie door je lichaam voelt stromen.

je voelt je verbonden met jezelf en je voelen. Je bent gelukkig!

je hoofd is rustig, alle piekerende en kritische stemmetjes zijn niet langer de baas.

je de balans kan maken tussen een vervuld en actief leven en genoeg rust en oplaadtijd.

je vrienden of vriendinnen hebt die je begrijpen in je hoogsensitiviteit.

je een omgeving kan creëren voor jezelf zowel thuis als op het werk waar jij kan open bloeien.

 je in verbinding staat met je emoties zonder erdoor overspoeld te worden.

dat grenzen stellen voor je normaal en logisch is, zonder schuldgevoelens.

Hoe mooi zou je leven wel niet zijn!

Je gelooft me misschien niet, maar dit is het leven dat jij verdient!
Het is het leven dat jij voor jezelf zou kunnen creëren.
Mag ik je hierbij helpen?

Waarom ik je kan helpen!

Geloof me als ik je zeg dat het leven dat hierboven beschreven staat binnen handbereik ligt. Ik heb ondertussen zelf mogen ervaren dat het leven als hoogsensitieve vrouw niet langer zo zwaar of moeilijk hoeft te zijn! Ik heb een leefwijze ontwikkeld die me laat stralen in mijn hoogsensitieve kracht! Dit kan ik ook aan jou leren, net zoals ik al met vele vrouwen heb gedaan in mijn psychotherapiepraktijk.

Jarenlang heb ik immers met veel van dezelfde thema’s geworsteld. Ik was heel moe, ik had last van erge migraine-aanvallen doordat ik systematisch over mijn grenzen ging, ik voelde me alleen en onbegrepen in vele situaties. Ik was het lelijke eendje uit het sprookje, dat bang was om een zwaan te zijn. Daardoor ging ik mijn hoogsensitiviteit verstoppen, maskeren, en deed ik zo flink mogelijk wat ik dacht dat de maatschappij van me verwachtte. Ik was de perfecte dochter, de perfecte vriendin, de perfecte partner, maar ik was niet mezelf. Hoe hard ik ook probeerde, ik kon geen eendje zijn zoals de andere…

Op een gegeven moment crashte ik volledig. Ik kon niets meer en wist niet meer wat ik wou. Op dat moment ben ik alles gaan inzetten op persoonlijke ontwikkeling! Ik ging helemaal uitzoeken hoe ik nu in elkaar zat en wie ik echt ben. Ik verslond boeken, volgde cursussen, onlineprogramma’s en liet mezelf intens begeleiden in dit proces. Stilletjesaan ontdekte ik dat ik een prachtige zwaan was i.p.v. een eendje.

Studiegewijs gooide ik het ook over een heel andere boeg en ik begon in de zachte wetenschappen. Vakken zoals psychologie en pedagogie gaven me inzicht in hoe mensen functioneren, mezelf incluis. Na mijn universitaire opleiding dook ik vol enthousiasme in een psychotherapie-opleiding. Vervolgens specialiseerde ik me als therapeut in hoogsensitiviteit, ik ben als HSP-professional afgestudeerd aan de VUB. Nu werk ik uitsluitend met hoogsensitieve personen en heb ik voor mezelf mijn droomjob gecreëerd!

Laat me eerlijk zijn, deze tocht van hoogsensitiviteit als last naar kracht, was en is nog steeds niet altijd evident. Deze mooie kwaliteit blijft een uitdaging. Het prachtige is nu dat jij niet alle omwegen moet volgen die ik gemaakt heb. Door mijn levenservaring en mijn kennis als HSP-professional heb ik de grote evolutiestappen bloot kunnen leggen. Ik heb een diepgaande methode ontwikkeld om op alle fronten in je leven balans te brengen als HSP’er. Deze methode pas ik dagelijks toe in mijn praktijk. Het nadeel van een psychotherapiepraktijk is dat ik maar een beperkt aantal mensen per dag kan helpen. Mijn wachtlijst groeide en groeide. Dat vond ik erg frustrerend! Ik begon te dromen over een oplossing…


Een oplossing op maat voor elke hoogsensitieve vrouw!

In mijn droom om zoveel mogelijk vrouwen te helpen botste ik steeds op mijn eigen gevoeligheid en grenzen. Ik ging op zoek naar een oplossing waarbij ik mijn droom kon leven én zelf kon blijven stralen!

Nu heb ik de oplossing gevonden! Ik heb al mijn ervaring en expertise op vlak van hoogsensitiviteit en mijn uitgekristalliseerde methode gestoken in een onlineprogramma speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve vrouwen:

“Hoogsensitief en Happy”!

 

Gedaan met moe zijn, je onbegrepen voelen, overspoeld worden door emoties en prikkels!

Zo’n onlineprogramma heeft ongelooflijk veel voordelen voor je:

Je kan het van overal ter wereld volgen op je computer. Geen verplaatsing, geen vaste tijdstippen!

Je kan dit op je eigen tempo doen. Jij bepaalt hoe snel je wil gaan!

Het is veel goedkoper dan coaching of psychotherapie.

Je blijft onbeperkt toegang behouden tot al de inhoud van het programma. Je kan het dus zo vaak herhalen als je wil.

Je krijgt ook live ondersteuning van mij en van een hele community vol prachtige hoogsensitieve vrouwen. Je bent niet langer alleen meer in je hoogsensitiviteit! Je hebt een ‘tribe’ die je begrijpt!

Mijn unieke methode

 

Mijn methode is gestoeld op de driehoek van denken, voelen en doen. Heel veel trainingsprogramma’s of boeken richten zich eenzijdig op kennis, dit is onvoldoende om tot echte verandering te komen in je leven. Weten wat je moet doen, betekent nog niet dat je het doet en dat wat je doet gebeurt in connectie met je voelen. In elk onderdeel van het programma zal je kennis opdoen (denken), een diepe verbinding leggen met jezelf en je hoogsensitiviteit (voelen) en zal ik je leren tot concrete actie over te gaan in kleine en haalbare stappen (doen)! Als psychotherapeut, HSP-professional en ervaringsdeskundige combineer ik wetenschappelijke inzichten uit het laatste hoogsensitiviteits- en gedragsonderzoek met mijn praktische en psychotherapeutische kennis in het begeleiden van HSP’ers.

Je krijgt 6 prachtige modules

Wekelijks zal er op de Voelacademie, mijn online leeromgeving, een module vrijkomen die zal bestaan uit speciaal voor jou opgenomen coachings- en lesvideo’s, audiobestanden, presentaties en een werkboek vol met oefeningen. Zo spreek ik verschillende soorten leerstijlen aan, zodat er zeker de methode tussen zit die het beste bij je past!

1. Elkaar leren kennen

Mijn intentie is met deze inleidingsmodule dat er een mooie verbinding ontstaat tussen jou, mij en de andere deelnemers zodat we samen kunnen groeien! Ik leg je mijn unieke denk-voel-doe-methode uit; zodat jij kan ontdekken waar jouw sterktes en leerpunten liggen om met je hoogsensitiviteit om te gaan. Je gaat op onderzoek uit: ben je een denker, een voeler of een doener? Dit is erg belangrijk om een diepgaande en blijvende verandering in je leven als HSP’er te installeren. Daarnaast leg ik in deze module ook uit hoe het programma praktisch in zijn werk gaat.

2. Wat is hoogsensitiviteit?

Deze week vliegen we helemaal in wat hoogsensitiviteit is en hoe jouw unieke vorm van hoogsensitiviteit zich uit. Dit is immers voor iedereen verschillend! Wetenschappelijke inzichten worden dus gecombineerd met jouw belevingen en ervaringen als HSP’er. Wat is hoogsensitiviteit en wat is het zeker niet? Hoe werken mijn hersenen? We duiken in begrijpbare taal jouw neurobiologie in. Hoe werkt overprikkeling en wat kan ik eraan doen? Wat is het verschil tussen hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit? Dit onderscheid is cruciaal en gaat jouw leven veranderen, geloof me! Wat voor soorten hoogsensitiviteit bestaan er en waar val ik onder? Waarom bestaat hoogsensitiviteit eigenlijk?

3. Rust creëren

Hier leer ik je om rust te creëren op verschillende domeinen. We starten met je hoofd. Ik leer je hoe je piekeren kan stoppen en je innerlijke criticus het zwijgen kan opleggen!  Ook perfectionisme zeggen we vaarwel. Dan is het tijd voor je hart. Ook emotioneel en in je voelen kan het vaak woelig zijn als HSP’er. We gaan op zoek naar hoe jij emotionele stabiliteit in je leven kan creëren en de connectie met je voelen kan herstellen. We nemen onze angsten onder de loep en transformeren ze. Als we vanbinnen rustig zijn, is het ook tijd om onze omgeving zo vorm te geven dat jij de nodige oplaadtijd en rust hebt. Deze module is echt maatwerk. Ik reik je heel veel tools aan zodat jij manieren vindt die jij fijn en haalbaar vindt om rust te creëren!

4. Grenzen leren stellen

Eén van de grootste uitdagingen als hoogsensitieve vrouw is gezond grenzen stellen. Na deze module weet je hoe je je moet afschermen van prikkels en invloeden die jou schaden, maar ook hoe je je terug kan openstellen voor alle mooie dingen in het leven die jou voeden. Je leert flexibel met je grenzen omgaan. Als je dit kan verminder je je overprikkelingsmomenten tot een minimum, bruis je weer van energie en voel je je emotioneel stabiel. Dit is zo’n ongelooflijk belangrijk thema! Het volgen van deze module gaat je leven drastisch veranderen in positieve zin.

5. Communicatie

Na al dat mooie werken aan jezelf is het tijd om ook je omgeving te betrekken. We zoomen in op hoe je thuis, in vriendschaps- en liefdesrelaties, maar ook op je werk je hoogsensitieve zelf kan zijn. Na deze module kan jij over je wensen en noden communiceren op een manier dat de ander ervoor openstaat. Zo kan jij een omgeving creëren waarin jij kan stralen en gelukkig kan zijn als HSP’er! Je ontdekt ook hoe je met jezelf op een liefdevolle en milde manier kan communiceren, zodat jij je eigen beste vriendin wordt!Dit onderscheid is cruciaal en gaat jouw leven veranderen, geloof me! 

6. Jezelf zijn

Als hoogsensitieve vrouwen hebben we vaak in ons leven gehoord dat we sterker moeten zijn, dat we niet zo flauw moeten doen of dat we overdrijven. Vaak startte dit al in je kindertijd. Daardoor heb je geleerd dat het niet oké is om gewoonweg je prachtige zelf te zijn, heb je je dromen en verlangens aangepast of zelfs weggestoken. In deze laatste module gaan we samen op zoek naar wie je diep van binnen echt bent en hoe deze persoon naar buiten kan komen. We verkennen je dromen, je verlangens en hoe jij nu je hoogsensitiviteit als kracht kan inzetten in jouw leven. Wat is jouw levensmissie? Ik ga je helpen via kleine en haalbare stappen elke dag een stukje dichter bij jouw droomleven te komen als HSP’er!

Dat is nog niet alles…
Je krijgt nog meer!

 De “Hoogsensitief en Happy”-Community

Onderzoek wijst uit dat HSP’ers nood hebben aan contact met andere HSP’ers om open te bloeien. Daarom heb ik de “Hoogsensitief en Happy”- Community opgericht. Dit is een veilige plek waar jij je moeilijkheden, maar ook jouw stappen naar succesvol leven als hoogsensitieve vrouw kan delen. Het is magisch wat er gebeurt als vrouwen elkaar liefdevol ondersteunen en begrijpen. Enkel vrouwen die meedoen aan dit programma krijgen toegang tot deze onlinecommunity. Het is een safe space waar jij onvoorwaardelijk je hoogsensitieve zelf mag zijn én dat anderen dat dan nog eens toejuichen! De Community blijft open, ook al heb je het programma afgerond, je blijft dus genieten van deze prachtige ondersteunende groepsenergie!

Live-sessies: Stel mij je vragen!

Tijdens de duurtijd van het programma krijg je ook de kans om jouw persoonlijke vragen aan mij te stellen via vier live vraag- en antwoordsessies. Met “Hoogsensitief en Happy” krijg je dus de bijzondere combinatie van op je eigen tempo leren én live coaching aangereikt. Zo kan je ook antwoorden krijgen over jouw persoonlijke thema’s en nog meer uitleg of verdieping vragen rond de thema’s die we in de modules aanpakken! De sessies worden ook opgenomen en je kan op voorhand vragen indienen zodat je alles later nog kan (her)bekijken. 

Het werkboek

Naast de coachingsvideo’s en audiobestanden met meditaties en visualisaties van de verschillende modules krijg je ook een wondermooi  digitaal werkboek waarin jij jouw persoonlijk proces kan doorlopen. De inspirerende oefeningen ondersteunen je om weer vol vertrouwen en kracht jouw leven te leiden als hoogsensitieve vrouw! Je zal er van verbaasd zijn tot wat voor andere je inzichten je al schrijvend komt…

De Voelacademie, jouw online leeromgeving

Je krijgt exclusief toegang tot mijn Voelacademie, de online leeromgeving speciaal gecreëerd voor jou! Hier vind je het “Hoogsensitief en Happy”-programma met al de modules maar ook tal van extra’s om jou te ondersteunen en te inspireren.

Hoe gaat
“Hoogsensitief en happy”
in zijn werk?

Na je aanmelding krijg je meteen toegang tot mijn Voelacademie waar er al een cadeautje op je ligt te wachten! Je kan dus meteen aan de slag. Vanaf 10 februari kan je er rustig inkomen met de inleidingsmodule en vanaf 17 februari vliegen we er helemaal in met de hoogsensitiviteitsmodule! De volgende dag start ik met mijn eerste live sessie! Iedere week komt er dus een nieuwe module vrij. Tegen dat de eerste bloesems aan de bomen staan ronden we af en kan jij stralend de lente in gaan!

10/2 Start module 1: Introductie

17/2 Start module 2: Hoogsensitiviteit

Live sessies!

24/2 Start module 3: Rust

9/3 Start module 4: Grenzen stellen

216/3 Start module 5: Communicatie

23/3 Start module 6: Jezelf zijn

“Enya hielp al duizenden vrouwen om in hun hoogsensitieve kracht te komen!”

“Enya inspireerde al meer dan duizend hoogsensitieve vrouwen in haar week van de Hoogsensitieve Vrouw!”

Tijd voor cadeautjes

Omdat ik je echt het allerbeste en meest zorgeloze leertraject wil bieden, krijg je nu ook uitzonderlijk deze drie waardevolle bonussen bij de aankoop van het programma!

Cadeau 1

Je krijgt nu i.p.v. vier maanden, onbeperkt toegang* tot mijn programma! Stel je voor wat dit met je leven kan doen als je altijd en overal toegang hebt tot mijn lessen en meditaties om tot rust te komen of om de overprikkeling te stoppen. Als je in de toekomst weer eens op een nieuw thema stuit, kan je de bijbehorende les nog eens opnieuw doen en dan kan je weer verder! Zo kan je je blijven verdiepen en ontwikkelen.

*’Onbeperkt toegang’ definieer ik als minstens drie jaar toegang en als het programma langer blijft lopen dan drie jaar, blijf je ook toegang behouden. Voor de preciese definitie hiervan verwijs ik je door naar mijn gebruikers- en specifieke voorwaarden. 

Cadeau 2

Iedere update in de vorm van extra lessen, nieuwe meditaties of werkboeken die ik in de toekomst zal toevoegen aan het programma, zullen ook voor jou beschikbaar zijn! Je begrijpt het goed, je koopt éénmalig het programma en je zal zomaar gratis al deze nieuwe content ontvangen. Het programma zal dus steeds uitgebreider en dus ook duurder worden, maar jij betaalt niets extra voor al deze updates!

Cadeau 3

Naast alle modules zal je ook een pagina vol met extra’s ontdekken in de Voelacademie. Hier verras ik je om de zoveel tijd met een cadeautje: een extra meditatie, een inspirerende les, een krachtige affirmatie, een inspirerende boekentip,… Zo wordt je langdurig gestimuleerd om aan jezelf te blijven werken. 

Ben je klaar om te groeien?

Let op! De deuren van de Voelacademie sluiten op zondag 9 februari om 22 uur

Ben je klaar om te stralen?!

Het programma is uniek in België en combineert wetenschappelijke inzichten over hoogsensitiviteit met het ontwikkelen van jouw voelkracht.

Getuigenissen uit het hart 

Lees even hoe mijn geweldige deelnemers Hoogsensitief & Happy ervaren hebben: 

Elke Sterckx (33 jaar)

Ik ben in eerste instantie in jouw programma gestapt vorig jaar om te ontdekken of ik wel degelijk hoogsensitief ben. Ik voelde me “anders”, maar ik wist niet goed waarom. Ik kon het voor mezelf niet plaatsen. Als ik ging shoppen was ik altijd vreselijk moe, op feestje was ik degene die vroeger naar huis wou gaan, ik had veel meer tijd nodig voor mezelf dan andere mensen om mij heen.

Jouw programma geeft me duidelijkheid gebracht in wat hoogsensitiviteit is en wat niet.

Verder heeft Enya heel krachtige, duidelijke en inspirerende video’s opgenomen per module. Met daar dan nog eens een heel concreet werkboek bij. Ook de live sessies om vragen te stellen is zeer waardevol want je krijgt sowieso inzichten en vragen die opkomen dat je ze graag wil stellen.

Verder is er ook de community met gelijkgestemden en ontdek je echt dat je “anders” zijn echt er gewoon mag zijn!

Ik heb concreet geleerd dat ik mijn hoogsensitiviteit als een kracht mag gaan zien. Ik heb ook tips gekregen van jou hoe ik mezelf moet “afschermen” voor al die invloeden van buitenaf. Ik shop nu gewoon lekker gezellig zonder met barstende hoofdpijn naar huis te gaan. OK, het blijft wel soms moeilijk maar met jouw concrete tips lukt het echt beter. Ik ga zonder schuldgevoel vroeger door op een feestje en ik ga staan voor wie ik echt ben.

Echt een absolute aanrader voor al die prachtige vrouwen!

 

 

Heleen (20 jaar)

Deze cursus was voor mij zoals een warm dekentje. 

Het brengt mij warmte. Enya is een warm persoon, ze straalt echt vriendelijkheid uit. Bovendien is ze zelf ook een hoogsensitief persoon en had ik het gevoel dat ze mij als hoogsensitief persoon begreep, desondanks dat het programma virtueel is. Ze weet waarover ze praat. Ze geeft ook enorm veel tips en inzicht, wat een innerlijke geruststelling brengt: wow, ik ben niet alleen en er is niets mis met mij.

Het brengt mij geborgenheid. De wereld kan soms onprettig aanvoelen .. moeilijkheden, uitdagingen, noem maar op. Vooral in moeilijke tijden merk ik des te meer hoe gevoelig ik ben. Maar dit programma werkt echt aan jou basis als persoon, aan zelfacceptatie en zelfliefde. Dat zorgt ervoor dat ik me veilig voel en mezelf ook durf te laten zien zoals ik ben. Het maakt mij ook weerbaarder in moeilijkere tijden, want ik besef hoe ik als hooggevoelig persoon in elkaar zit.

Het biedt mij bescherming. Als je zelf niet weet wie je bent, kan de wereld soms heel overweldigend aanvoelen. Het kan zelf zijn dat je jezelf helemaal kwijt bent. Deze cursus nodigt jou uit om aan introspectie te doen. Als je jezelf beter leert kennen, biedt dat ook een stevige basis. Je bent beter bestand tegen alles wat er op je af komt omdat je stevig met je voetjes op grond staat. Ik durf nu bijvoorbeeld veel sneller uit te komen voor mijn hooggevoeligheid en ik respecteer het ook. Hierdoor leer ik ook extra genieten van de positieve kanten van mijn hooggevoeligheid.

Kortom; een stevige basis waar iedere HSP gegarandeerd de vruchten zal van plukken.  X

Annelies Stessens (37 jaar)

Het was zo leuk om mezelf te herkennen en erkennen gedurende deze cursus.  Te weten dat je niet alleen bent en dat je perfect normaal bent, maar dat je gewoon de omgeving een beetje anders ervaart. Vaak voelde ik mij al geroepen om zo een cursus te volgen, maar dan was dat op verre locaties of in groepssessies met weekendjes etc….  Dat vond ik allemaal veel te spannend en te ver uit mijn comfortzone.

Enya had het idee om een online cursus te geven, waar zij online alle lessen per module geeft.  Je kan dan de lessen bekijken en volgen op eigen tempo.  Regelmatig werden er live sessies ingepland waar ze dan live aanwezig was en waar wij dan onze vragen aan haar konden stellen. Dit was voor mij een ideaal scenario, zeker als HSP’r .  Gewoon alles op eigen tempo en alleen.

Ik vond het heel aangenaam om naar haar te luisteren: een rustige , aangename, liefdevolle stem/persoonlijkheid.  Ook dit paste helemaal bij mij.  Ik herkende mijzelf wel een beetje in Enya en dat is natuurlijk helemaal leuk.  Ik had het gevoel dat ik niet alleen was.  Haar sterke persoonlijkheid, maakte mij ook zelfzeker

Te vaak zag ik mijn hoogsensitiviteit als een last.  Het is niet omdat je HSP’r bent dat je zwak bent.  Nee, je kan ook stralen als HSP’r.  Enya heeft mij getoond, dat je hoogsensitiviteit juist een hele mooie eigenschap is.  Zij benoemde het als de zwanen.  Wij mogen ons ook tonen als zwaan.  Als wij eendjes willen zijn en ons constant gaan aanpassen aan anderen, dan verliezen we onze kracht en zelfvertrouwen.  Het is soms moeilijk om ons te tonen als zwanen.  Daar is lef voor nodig.  Hoe vaak ging ik mij gedragen als de eendjes, zodat zij zich maar niet ongemakkelijk zouden voelen bij mij.  Ik ging zo vaak over mijn eigen grenzen, om mijzelf maar niet te moeten tonen.  Maar nu ben ik klaar om de zwaan te zijn.  Ik heb mij genoeg verstopt tussen de eendjes.  Ik ben wie ik ben en dat is ok.

Ik weet nu ook wie ik ben en wat het precies inhoud om hoogsensitief te zijn en waar onze krachten en valkuilen liggen. Enya leerde mij allerlei tips en tric’s om in mijn kracht te gaan staan. Meer en meer durf ik nu mijn grenzen aangeven, voor mijzelf kiezen

Het was een confrontatie met mijzelf, een spannend avontuur met tal van leuke oefeningen die Enya ons voorschotelt.  Het is een proces van mezelf ontdekken, leren kennen en sterker worden. En vooral een proces van mezelf aanvaarden.  Het vraagt moed om dit te delen met anderen.  Ik geef mezelf bloot.  Maar het voelt goed, want ik ben niet alleen.  En Hsp’r zijn is helemaal toppie! ik zou niet anders meer willen!

Wat ik tenslotte ook heel erg leuk vind is de ‘Hoogsensitief en Happy Community’.  Dit geeft nog meer het gevoel dat je niet alleen bent, dat je bij elkaar terecht kan.  Je kan er alles delen over je ervaringen van de cursus of van het gewone leven. Leuk om een groepje mensen rondom je te hebben die je dan steunt en begrijpt.

Graag wou ik deze ervaring delen, omdat het mij deugd deed om mezelf op zo een leuke manier te mogen leren herontdekken. Bedankt Enya!

PS : stiekem kijk ik uit naar een vervolgcusus van jou…

Sarah De Metsenaere (26 jaar)

Sinds mijn kindertijd voel ik dat ik ‘anders’ ben. Hoogsensitief werd me later gezegd, maar wat houdt dit nu net in? Ik had geen idee hoe ik met mijn hoogsensitiviteit moest omgaan, laat staan hoe ik het kon omvormen naar een kracht, een prachtige kwaliteit. In mijn ogen was het een last, die me het leven moeilijker maakte en me kwetsbaar maakte voor de ‘ongevoelige’ buitenwereld. Ergens schaamde ik mezelf er voor en dat is zo jammer.

Enya en haar uniek online platform ‘Hoogsensitief en Happy’ kwam hier op de juiste moment in mijn leven. Hier kon ik eindelijk verder op ontdekking gaan naar mezelf en naar wat hoogsensitief zijn nu juist voor mij betekent. Het heeft mijn ogen opnieuw geopend en mijn blik gericht naar hoe prachtig het kan zijn om hoogsensitief te zijn.

Enya is iemand met kennis van zake mede door haar opleiding als pedagoog, psychotherapeut en HSP-professional. Maar vooral het feit dat ze ervaringsdeskundige is en ze jou ook een kijkje geeft in haar eigen leven en haar groeiproces als hoogsensitief persoon ervaar ik als enorm waardevol. ‘Hoogsensitief en Happy’ is ideaal om op je eigen tempo te ontdekken wat hoogsensitiviteit nu juist is en waarom het zo belangrijk is om je hoogsensitiviteit te leren begrijpen. De verschillende modules zijn zo opgebouwd dat je een logisch traject volgt van de wetenschappelijke theorie van hoogsensitiviteit, naar het belang van rust en zelfzorg, naar het leren communiceren over je hoogsensitiviteit met je omgeving en uiteindelijk hoe je kan stralen als je prachtige hoogsensitieve zelf! Dit alles aangevuld met meditaties, visualisaties, super leuke werkboekjes, inspirerende live sessies met Enya zelf enz.

Wat ikzelf een echte meerwaarde vind aan ‘Hoogsensitief en Happy’ is de Facebook-community verbonden aan het programma. Hier kan je ervaringen lezen en delen met andere hoogsensitieve personen die meedoen aan het programma. Praten met mensen die hetzelfde voelen, meemaken, met dezelfde dingen worstelen enz. gaf mij een enorm geruststellend en motiverend gevoel. Het is een warme plek, waar iedereen die wil zijn gedachten, oefeningen uit het programma of gewoonweg positieve vibes kan delen.

Door Enya kreeg ik het gevoel dat ik opnieuw gelukkig kon worden en vooral dat ik het waard ben om gelukkig te zijn.

Cindy Van den Heuvel (45 jaar)

Ik zit nog volop in het proces naar mijn stralende zelf. Af en toe piept die al eens om het hoekje en voel ik mezelf diep gelukkig. Jouw online programma is het beste cadeau dat ik mezelf kon geven. Wat het onder meer zo bijzonder maakt is dat er verhalen achter zitten, van jou persoonlijk maar ook van andere mooie mensen. Je deelt je professionele kennis en ervaring op een toegankelijke, creatieve en hartverwarmende manier. De grote meerwaarde zijn de praktische tools waarmee je aan de slag kan en die voor mij persoonlijk intussen werkelijk een verschil maken in mijn leven. Ik leer mezelf beter kennen en ben enorm dankbaar dat dit met het online programma op mijn eigen tempo kan. Zo kan ik werkelijk stappen zetten, groeien en bloeien!

Inne Devoogdt

Toen ik begon aan de cursus was alles in mijn hoofd één grote chaos, ik was heel onzeker en had geen energie. Gaande weg leerde ik een balans te maken tussen geven en nemen, tussen mijn omgeving en persoonlijke ruimte en tussen andere hun gevoelens en die van mezelf. Het evenwicht is er nog niet helemaal maar ik merk dat ik elke dag een stapje dichterbij kom. Enya is een geweldige therapeut, ze brengt haar boodschap op een heel aangename manier over en heeft me veel bijgeleerd over wat hoogsensitiviteit juist is en hoe ik met mezelf en anderen het best omga. Kortom de cursus is een echte aanrader.

Els Verhoeven (52 jaar)

Ik heb er veel aan gehad en heel veel geleerd…

Om beter met mijn hoogsensitiviteit om te kunnen gaan…
Dichter bij mezelf te blijven ,in mijn kracht te staan…
Veel fijne meditaties en oefeningen waar je later ook nog gebruik van kunt maken…
En die je helpen om oude pijn te helen…
Ik heb mezelf daardoor beter leren kennen…
Wat kost me energie, wat geeft me energie?
Wat wil ik, in plaats van wat wil de ander?!

Echt een aanrader!! En super goede begeleiding van Enya die heel goed weet waar ze mee bezig is en een expert is op het gebied van hoogsensitiviteit en die met heel veel kennis en talent en liefde de cursus heeft gemaakt.

De cursus zit heel goed ineen en reikt je veel waardevolle lessen en tips aan bij problemen waar je als hoogsensitieve vrouw tegen aanloopt.

Ook de Facebook groep geeft zeker meerwaarde aan de cursus, daar kun je dingen delen met andere hoogsensitieve mensen.

Met fijne live momenten met Enya waar de leerstof van die week nog eens extra in de aandacht komt en je vragen kunt stellen.

Ik zou zeggen niet twijfelen zeker doen ,het brengt je zoveel!! 

Twijfel je nog?

Er is een niet-tevreden-geld-terug-garantie

Het is voor mij ongelooflijk belangrijk dat ik kwaliteit lever en jou het online programma bied waar je echt iets aan hebt! HSP’ers analyseren alle opties en risico’s zeer diepgaand en dat zal voor de aankoop van “Hoogsensitief en Happy” hoogstwaarschijnlijk niet anders zijn. Tegelijkertijd raad ik je aan om te vertrouwen op je gevoel. Voel je dat ik je kan helpen, ben je geraakt door wat ik schrijf? Doe dan gewoon mee!

Natuurlijk ben ik er zelf helemaal van overtuigd dat ik je kan helpen, maar om dat twijfelende of bange stemmetje in je hoofd gerust te stellen, bied ik een niet-tevreden-geld-teruggarrantie aan tot 18 februari 2020. Je kan dus probleemloos en zonder risico starten, je hangt nergens aan vast.

Veelgestelde vragen

1. Ik weet niet zeker of ik hoogsensitief ben, is het programma dan wel voor mij?

Als je je herkent in het verhaal dat ik hierboven heb beschreven ben ik zeker dat mijn programma je kan helpen. In mijn ervaring schatten de meeste mensen dit juist in dat ze hoogsensitief zijn! Na het programma weet je zeker of je hoogsensitief bent. Twijfel je erg? Contacteer me dan even.

2. Wanneer starten we?

Van zodra je op de “Ik doe mee”-knop geklikt en betaald hebt krijg je toegang tot de Voelacademie waar al meteen een cadeautje voor je klaar staat! Op 10 februari komt de inleidingsmodule vrij zodat je al rustig kan starten. De deuren van de verkoop sluiten op 7 februari.

3. Ik ben een man. Mag ik dan wel meedoen aan het programma?
Je mag als hoogsensitieve man zeker meedoen aan het programma! Je moet er dan wel tegen kunnen dat ik je zal aanspreken in mijn lessen alsof je een vrouw bent 😉.
4. Ik heb geen Facebook, kan ik dan wel meedoen?
De “Hoogsensitief en Happy”-community vindt plaats op Facebook. Je kan ervoor kiezen om enkel een account aan te maken om deel te kunnen nemen aan de groep of om niet deel te nemen aan de community. Alle live sessies met mij in de community worden opgenomen en in de Voelacademie geplaatst, je kan ook van tevoren je vragen inzenden. Je mist dus niets van de live sessies!
5. Ik heb het druk of ik ga op vakantie, ik ben bang dat ik niet genoeg tijd ga hebben om het programma te volgen.
Dat is nu net het mooie aan een online programma, je kan starten wanneer je maar wil met de lessen! De lessen blijven onbeperkt toegankelijk voor je, net als de community en de extra’s. Weet dat dit de laagste prijs ooit is waaraan ik “Hoogsensitief en Happy” zal aanbieden. Koop het nu en volg het wanneer jij tijd hebt!
6. Ik vind het programma te duur.

Ik richt me in mijn programma tot hoogsensitieve vrouwen die bereid zijn te investeren in zichzelf. Dit is erg moeilijk voor vele HSP’ers, maar een noodzakelijke stap om het leven te kunnen uitbouwen dat bij jou past! Weet dat je in dit programma ongelooflijk veel waarde krijgt, voor relatief weinig geld. Voor de prijs van een weekendje weg of amper 7 therapiesessies bij een therapeut krijg je uren en uren aan lesmateriaal, live coaching van mij én de toegang tot een community, Je kan ook in drie schijven betalen! 

7. Ik ben niet zo goed met technologie. Is zo’n online programma dan niet te moeilijk voor me?

Nee, het is niet moeilijk om het programma te volgen. Ik heb erg mijn best gedaan om alles zo goed mogelijk uit te leggen a.d.h.v. filmpjes en tekst. Het enige wat je moet doen is je inloggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wahctwoord op de Voelacademie en dan wijst alles zichzelf wel uit. Ik heb het zo intuïtief mogelijk gemaakt. Mocht je toch moeilijkheden ondervinden, dan sta ik en mijn team voor je klaar!

8. Is er een mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen als ik niet tevreden ben?

Ja, het is voor mij ongelooflijk belangrijk dat ik kwaliteit lever en jou het onlineprogramma biedt waar je echt iets aan hebt! Natuurlijk ben ik hier zelf van overtuigd, maar voor de twijfelaars bied ik een niet-tevreden-geld-terug-garantie aan tot 18 februari 2020. Je kan dus probleemloos en zonder risico starten, je hangt nergens aan vast.

9. Hoe lang duurt het programma?

De laatste module komt vrij op 23 maart en op 2 april geef ik de laatste live sessie. Geen nood als je dan nog niet klaar bent. Je blijft toegang behouden! Als je mooi op schema alle lessen volgt ben je dus klaar om stralend de lente in te gaan en het blote benenseizoen te starten als je ware prachtige zelf! 

10. Blijft dit programma altijd hetzelfde of pas je dit aan?

Eén van mijn mooie bonussen is dat je onbeperkt toegang blijft houden tot het programma inclusief alle toekomstige updates! Telkens als ik nieuwe lessen of meditaties maak krijg jij die er gratis en voor niets bij!

11. Ben jij een tovenares, Enya?
Ik ben er rotsvast van overtuigd dat jij de mogelijkheid bezit om een beter leven voor jezelf te creëren als HSP’er. Tegelijkertijd ga je hiervoor meer moeten doen dan op de ‘Ik doe mee’-knop te duwen. Ik kan je niet magischerwijze dit leven geven. Dat kan jij alleen 🙂 Heel veel van je resultaten gaan dus afhangen hoe je aan de slag gaat met mijn programma. Ik reik je doeltreffende en geteste tools en methodes aan, ik deel massa’s inzichten over hoogsensitiviteit, maar jij gaat deze in je leven moeten integreren. Ik geloof dat je dit kan!
12. Kan ik dit programma kopen via mijn bedrijf?

Ja hoor, geef dan bij inschrijving gewoon je btw-nummer op en dan ontvang je je factuur.

13. Kan ik dit programma kopen via KMO-portefeuille?

Ja hoor, dat kan! Geef me even een seintje als je dit wenst. Gelieve dan NIET te betalen via deze pagina, ik stuur je de correcte inschrijfmethode nog door.

14. Kan ik ook in schijven betalen?

Ja hoor, je kan in drie schrijven betalen. Dan gaat er iedere maand een derde van het inschrijvingsbedrag van je rekening. 

15. Algemene voorwaarde en specifieke gebruikersvoorwaarden van Hoogsensitief en Happy

Je kan als je wenst ook altijd de algemene voorwaarden en specifieke gebruikersvoorwaarden van Hoogsensitief & Happy hier nalezen. 

15. Staat je vraag er niet tussen?

Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om me te contacteren op info@streyma.be of op 0032 477 17 55 51. Ik help je graag verder!

Een brief aan jou…

P.S. Als je tot hier geraakt bent… …betekent dit waarschijnlijk dat je hart al lang ja heeft gezegd… 

Doe je mee? Ik verwelkom je graag in de Voelacademie!