Gratis masterclass

Stralen in je hoogsensitiviteit

Tijdens deze masterclass zal ik me helemaal tonen aan je. Ik ga je vertellen hoe ik lang heb gestruggled met mijn hoogsensitiviteit, hoe ik keer op keer crashte. Ik was moe, ziek, trok me terug en zat innerlijk in een eeuwigdurende winter…
​​​​​​​
Ik verklap je in de masterclass hoe ik hieruit ben geraakt, hoe ik ging openbloeien en de zomer in mezelf ben gaan verwelkomen!

Ik deel exact welke stappen ik ondernomen heb en hoe ook jij dit kan doen! Gedaan met constant te crashen, moe, overprikkeld of emotioneel te zijn! Jij verdient het ook om te stralen in je hoogsensitiviteit... Mag ik je dit leren? Klik dan op de knop ‘Registreer gratis’ hieronder!

Klaar om te stralen? Schrijf je dan gratis in op

– Zaterdag 23 september om 9u30

– Woensdag 27 september om 19u30

Heb je graag een gratis sms’je als de masterclass gaat starten, vul dan even je telefoonnummer in bij het aanmelden. Dit geheel vrijblijvend.

Lukken deze twee data niet? Dan nodig ik je uit om HIER meteen de herhaling te bekijken van een vorige krachtige masterclass. 

Je hoeft het niet alleen te doen! Ik ben er voor je!

  Liefs, Enya

 

 

 

 

Wie is Enya Hooyberghs?

 

Enya is een gelicentieerd psychotherapeute en HSP-professional. Ze hielp al duizenden vrouwen met haar gratis masterclass en is zelf ook hoogsensitief en mama van twee gevoelige meisjes.

“Enya geeft het op een warme gedreven en inspirerende betrokken wijze waardoor het mij als persoon rakend aanspreekt.
Het is voor mij het begin geweest om mezelf te gaan begrijpen in mijn cocon en langzaam uit te breken.”
Simone

“Alle inzichten die je krijgt, zetten je echt met 2 voeten op de grond.
Voor mij persoonlijk vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik snap nu eindelijk waarom ik ben zoals ik ben, waarom ik denk zoals ik denk.”
Kimberly

“Een antwoord op vele vragen, behoorlijk wat “AHA!”-momentjes, hele lieve en begrijpende docent. Een aanrader als je op zoek bent naar verduidelijking en wil investeren in jezelf!
Marjan

“Het heeft me heel duidelijk inzichten geven in HSP, er mee leren omgaan, het positieve ervan te zien. Voor mezelf een serieuse wending om te aanvaarden om HSP’er te zijn, en het als positief te zien.”
Sigi

“Ik heb beter leren omgaan met mezelf en voel mij nu ook echt thuis in mijn lichaam.
Het is een echte aanrader voor iedereen met HSP, of die met iemand met HSP in contact komt!”
Amber