Moeder- dochterdriedaagse

Tijdens deze driedaagse leren jij en je dochter elkaar aanvoelen en elkaars grenzen en gevoeligheden beter kennen zodat je gevoeligheden net je grootste kracht worden. Tijdens de periode die we samen doorbrengen verdiepen jullie de moeder-dochterverbinding waardoor jullie (nog?) meer begrip zullen krijgen voor elkaars gevoeligheden en appreciatie voor elkaars kwaliteiten. 

Programma

We verwelkomen jullie graag in de wondere en magische wereld van Dorans. Dit zijn mooie, wijze en krachtige vrouwen uit de tijd van de Kelten. De grootste kracht van deze vrouwen en meisjes in opleiding is hun voelen! Ze waren de hoogsensitieve vrouwen van hun tijd! We duiken de geheime kennis van de Doranwereld in om dit te bereiken en dan nog wel op een speelse en creatieve manier! We verkennen de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur en we brouwen onze eigen kruidendrankjes. We ontwerpen onze eigen beschermende mantel en magische armbanden.

Een echte Doran heeft een sterke verbinding met de natuur zodat zij zich altijd weer kan opladen met nieuwe levensenergie. Iets wat we erg nodig hebben in deze drukke wereld. Daarom gaan we ook de natuur in! Tijdens verschillende opdrachten leer jij je dochter en haar hoogsensitiviteit beter kennen en omgekeerd. Want voor Dorans geldt het ook: Samen sta je sterker!

Als moeder leer je je meisje ondersteunen zodat zij haar unieke krachten en kwaliteiten kan ontwikkelen, waarvan hoogsensitiviteit er maar ééntje van is. Hierbij krijg je hulp van mij, Enya, en mijn moeder, Hilde, die met succes haar hoogsensitieve dochter heeft weten op te leiden. Ervaar het groepsgevoel en de ondersteuning en nieuwe ideeën van de andere mama’s op de driedaagse. We sluiten de driedaagse af met een speciaal moeder-dochterritueel waarna jullie met hernieuwde kracht in jullie relatie de wereld in kunnen als echte Doran!

Samen sta je sterker!

Voor wie?

De plaatsen voor deze bijzondere driedaagse zijn bewust beperkt gehouden zodat we in kleine groep in alle veiligheid en vertrouwen onze moeder-dochterband kunnen verdiepen. We verwelkomen vier moeders met elk één hoogsensitieve dochter. Klik hier om te kijken of er een driedaagse georganiseerd wordt voor de leeftijd van je dochter.   Aangezien er veel één-op-één momenten op het programma staan is het niet mogelijk om met meerdere kinderen tegelijk aan het weekend deel te nemen.

BEGELEIDING?

Het unieke aan deze driedaagse is dat de begeleiding ook een moeder en een dochter is. Zowel Hilde als ik, Enya, zijn beiden hoogsensitief. Mijn moeder is met glans geslaagd om haar hooggevoelige dochter op te voeden.  Deze kennis deelt zij graag met jullie! Zelf ben ik kinder- en gezinstherapeute waar ik veel met hoogsensitieve kinderen werk en ook specifieke kampen organiseer voor hen. Om nog meer over mij te weten te komen kan je hier klikken. Hilde en ik hebben al enorm veel kriebels om met jullie mee te gaan op deze magische ontdekkingstocht!

Locatie

De driedaagse gaat door in het landelijke Arendonk, in de Noorderkempen. We hebben een heel huis voor ons alleen ter beschikking waar we in alle rust kunnen verblijven. Het huis zelf is erg gezellig en warm. De houten vloer is perfect voor yogamomenten en de moeder-dochteroefeningen. Het eten wordt met veel liefde vers bereid door onze kookploeg, die uiteraard rekening houdt met mogelijke voedselallergieën. Daarnaast hebben we ook een >open haard om aan op te warmen na onze avonturen en waar we ’s avonds verhalen kunnen vertellen. Voor de mama’s is er ook de mogelijkheid om ’s avonds als de kinderen in bed zitten de sauna te gebruiken.

Jij en je kind slapen met nog één andere moeder en dochter op een kamer in comfortabele bedden. Aan het huis is er een grote tuin met een vijver met vissen, kippen en geiten en een kruidentuin waar we onze ingrediënten kunnen oogsten voor onze toverdranken en zalfjes. Verder is er plaats genoeg om te spelen of rust op te zoeken in de tuin! Ook gaan we zeker het nabijgelegen natuurgebied ontdekken.

“Lieve Enya,

We wilde je nog heel graag bedanken voor het prachtige moeder-dochter weekend ( beter laat dan nooit)

Bente en ik zaten na afloop van het weekend samen in de auto en we kwamen tot de conclusie dat we helemaal niet konden uitleggen aan anderen wat we hadden meegemaakt. 

Het was echt zo’n bijzondere beleving, we zijn 3 dagen in een andere wereld geweest.

Een Doran avontuur, waar het alleen maar om ons tweetjes samen als moeder en dochter ging.

We hebben beiden veel over ons zelf geleerd, over elkaar en over onze hooggevoeligheid.

Je opbouw van de dagen was perfect, iedere keer een laagje dieper, iedere keer weer een creatieve en mooie opdracht die ons weer veel inzicht gaf.

Ook de fijne energie tussen jou en je moeder, de lekkere gerechten van je vader en andere familieleden en het prachtige huis en de mooie tuin zorgden ervoor dat het weekend helemaal af was.

De prachtige verhalen van Lien hebben heel veel indruk gemaakt en raakten ons diep van binnen.

Heel erg bedankt hiervoor. Dit was een ervaring die ik alle moeders en hun dochters gun….magisch gewoon.”

Bente en Christa

Hoeveel kost het?

De driedaagse kost €515 voor moeder en dochter tezamen. Voor deze prijs hebben jullie:

  • Rustgevende accommodatie met twee overnachtingen
  • 7 vers bereide maaltijden met drank en lekkere tussendoortjes
  • Verzekering
  • Een opleiding tot Doran in een kleine veilige groep: een driedaags programma vol met leuks!
  • Professionele begeleiding door een kinder- en gezinstherapeute
  • Drie prachtige dagen vol qualitytime met je dochter

Profiteer nu tijdelijk van een vroegboekkorting van €20! 

Je kan ook in schijven betalen. 

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je afspreken? Aarzel dan niet om me te contacteren! Je mag me altijd bellen op het nummer +32 477 17 55 51 of stel ze hier.

Inschrijven!

Schrijf je in door op de knop hieronder te klikken. Voor de driedaagse ontvang je van ons een informatiepakket met alle nodige informatie. De plaatsen zijn beperkt, snel inschrijven is aangewezen

Een zalig moeder-dochtermoment!

GETUIGENISSEN

 

Lees wat andere mama’s en dochters te zeggen hadden:

“Zie hier recht vanuit het hart onze ervaringen bij de driedaagse.

Roos en ik hebben het samen opgeschreven tijdens onze rit terug naar huis. We wisten toen dat de woorden vanzelf zouden stromen, zonder erover na te denken.

Nog volledig in de grote cocon die drie dagen lang ons nest was.

Drie dagen leken wel drie maanden. Niet dat het saai was, integendeel, maar omdat we oneindig veel mooie momenten en ervaringen hebben beleefd.

Het is bijna niet te geloven hoeveel we gedaan hebben, zo samen met de andere moeders en dochters, en toch verliep het in alle rust.

De verbondenheid met de anderen kwam er zo vanzelf. Vanaf de eerste avond al voelden we een immense onderstroom van wederzijds vertrouwen. Heerlijk! 

Enya en Hilde jullie zijn twee vrouwen, uit het juiste hout gesneden met een immens groot hart en inlevingsvermogen.

Een duo dat elkaar krachtig en tegelijk als moeiteloos ondersteunt. Een heel mooi voorbeeld, om aan te spiegelen.

Jullie open hart nodigde ook ons als vanzelf uit om bij onszelf te komen.

We hebben dit weekend zo waanzinnig veel zaadjes geplant. We zullen de komende jaren heel veel en graag oogsten ;-)”

Roos en Kristien (alias de rafelkapjes)

Hoi Enya!

 Ik ben het nog eens een keertje, Tessa.   

 Na bijna 2 jaar kijk ik nog vaak samen met Freya terug naar dat geweldige moeder-dochterdriedaagse bij jullie in november 2016…

De band die wij nu hebben, is nog steeds mede te danken aan die 3 geweldige dagen!

Het bracht ons op een héél mooi spoor.  Vaak zonder woorden begrijpen we elkaar, voelen we elkaar aan en zien elkanders noden.

En dit niet in 1 richting van ouder naar kind, maar evenzeer in de andere richting…

Freya is nu 13 en ondanks de luikende puberteit, hebben we samen alvast hele mooie handvaten om deze periode door te komen…

Van mijn zoontje van 8 was het ook al langer gezien dat hij toch wel een héél gevoelig jongetje is.  Maar waar ik harder van schrikte, was dat mijn middelste kindje, Lynn, nu 11 jaar…  ook een hooggevoelig meisje blijkt te zijn!  

Zo zien we maar , alle 3 hooggevoelig…  Sowieso was ik al overtuigd van mijn zachtere opvoeding, waarmee je verder komt met bergen liefde en zelfvertrouwen en begrip te geven ipv een hoop straffen en regeltjes! 

Dus zo kom ik weer bij jou terecht…. Want ik wil héél graag nog eens deelnemen aan jullie moeder-dochterdriedaagse, dit keer met Lynn.  Het feit dat ik zelf al weet wat het een beetje inhoudt, houdt me zeker niet tegen.  In tegendeel… door het feit dat ik al een beetje weet wat er komen zal, vermoed ik of hoop ik dat ik het iets rustiger kan beleven dan de eerste keer met Freya.  Die keer was zo overweldigend en intens!  Intens zal het zeker nog zijn, maar de overweldiging wellicht minder!

Heb je al moeder-dochters voor dit weekend?  Is er evt nog een plaatsje vrij voor ons???

Liefs, Tessa”

Tessa, mama van Freya en Lynn