Opvoedingsondersteuning

“It takes a village to raise a child…” (Afrikaans spreekwoord)

Waarmee kan ik je helpen?

Opvoeden doe je iedere dag maar sommige dagen lopen al wat  moeilijker dan andere. Soms blijf je met vragen zitten: “Doe ik het wel goed?”, “Hoe moet ik reageren op de driftbuien van mijn kleuter?”, “Mijn tiener komt zijn kamer niet meer uit, wat kan ik doen?”, “Ik ben het niet eens over hoe mijn ex-partner de kinderen opvoedt maar hoe kan ik hier iets van zeggen?”, “Mijn kind is ongelukkig, wat nu?”, “Mijn partner en ik gaan scheiden, hoe vertellen we dit aan de kinderen?”,  “Is mijn kind hoogsensitief?”

Ik luister naar hoe je jouw opvoedingssituatie beleeft en wat jouw hulpvragen zijn. Daarna bekijken we hoe ik je kan ondersteunen in de opvoeding van jouw kinderen. 

Meelevend. Zorgzaam. Effectief.

Voor wie?

Opvoedingsondersteuning is de enige optie voor kinderen onder de 5 jaar. Daar ga ik enkel met jullie als ouders aan de slag. Is je kind ouder dan 5? Dan kunnen we samen uitzoeken of opvoedingsondersteuning, waarbij je kind niet meekomt, ofwel kinder-of gezinstherapie de beste optie is. 

vanPRAKTISCH

 

Locatie

Ik bied opvoedingsondersteuning aan in mijn praktijk Streyma in Arendonk. Klik hier voor de locatie.

Maak een afspraak

Je kan een afspraak maken door me telefonisch te contacteren op het nummer +32 477 17 55 51. Hou er rekening mee dat ik de telefoon niet kan opnemen tijdens een begeleiding. Spreek een boodschap in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Je kan ook een afspraak maken via de website door op onderstaande knop te klikken.

Let op! Wachtlijst!

Op dit moment heb ik in mijn praktijk een wachtlijst. Dit betekent dat u waarschijnlijk pas kan opstarten met therapie in 2022. De wachtlijst is helaas erg opgeschoven door de Coronacrisis. Laat uw gegevens achter door op de knop “Maak een afspraak” te klikken en dan sta je automatisch op de wachtlijst. Op dit moment zijn er geen avonduren beschikbaar. Ik bel je op zodra ik plaats heb. Kunnen jullie enkel ’s avonds, dan ben ik helaas geen goede match voor je. Het staat je vrij intussen andere hulp te zoeken. Heb je mijn hulp niet meer nodig wanneer ik je bel, is dat geen probleem en dan schrap ik je van de lijst. Op dit moment heb ik enkel momenten beschikbaar op maandag- en dinsdagvoormiddagen. 

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je afspreken? Aarzel dan niet om me te contacteren! Je mag me altijd bellen op het nummer +32 477 17 55 51 of stel ze hieronder.