Opvoedingsondersteuning

“It takes a village to raise a child…” (Afrikaans spreekwoord)

Waarmee kan ik je helpen?

Opvoeden doe je iedere dag maar sommige dagen lopen al wat  moeilijker dan andere. Soms blijf je met vragen zitten: “Doe ik het wel goed?”, “Hoe moet ik reageren op de driftbuien van mijn kleuter?”, “Mijn tiener komt zijn kamer niet meer uit, wat kan ik doen?”, “Ik ben het niet eens over hoe mijn ex-partner de kinderen opvoedt maar hoe kan ik hier iets van zeggen?”, “Mijn kind is ongelukkig, wat nu?”, “Mijn partner en ik gaan scheiden, hoe vertellen we dit aan de kinderen?”,  “Is mijn kind hoogsensitief?”

Ik luister naar hoe je jouw opvoedingssituatie beleeft en wat jouw hulpvragen zijn. Daarna bekijken we hoe ik je kan ondersteunen in de opvoeding van jouw kinderen. 

Meelevend. Zorgzaam. Effectief.

Voor wie?

Opvoedingsondersteuning is de enige optie voor kinderen onder de 5 jaar. Daar ga ik enkel met jullie als ouders aan de slag. Is je kind ouder dan 5? Dan kunnen we samen uitzoeken of opvoedingsondersteuning, waarbij je kind niet meekomt, ofwel kinder-of gezinstherapie de beste optie is. 

PRAKTISCH

 

Locatie

Ik bied opvoedingsondersteuning aan in mijn praktijk Streyma in Arendonk. Klik hier voor de locatie.

Let op: Wachtlijst met stop!

Aangezien mijn wachtlijst zo lang werd, heb ik besloten om op dit moment geen nieuwe mensen meer toe te laten op mijn wachtlijst. Ik heb helemaal geen zicht meer op welk moment je zou kunnen opstarten en dat vind ik niet eerlijk t.o.v. jou. Ik hoop op je begrip.