Ontdek je
Innerlijke Wijsheid

Ik nodig je uit op de allermooiste reis van je leven…

Deze reis gaat je liefde brengen. In de eerste plaats voor jezelf om je daarna liefdevol te verbinden met de wereld… Deze tocht connecteert je met een onuitputtelijke bron van kracht, wijsheid en energie… Het is een reis naar binnen… Het is een ontdekkingstocht naar je ware zelf, jouw kern, jouw wezen… Stap voor stap ga jij al reizend thuiskomen in jezelf… Als jij je leven leeft vanuit jouw ware zelf heb je energie, kan je nee zeggen tegen wat je niet meer dient en ja tegen wat je voedt.

Je gaat stralen!

Voel jij dat je klaar bent voor deze reis?

Mijn met liefde gemaakte programma gaat je helpen om een einde te maken aan:

0verprikkeling en overspoeld worden

zelfkritiek

angsten

jezelf leeggeven of wegcijferen

vermoeidheid

perfectionisme

Wil je leren:

hoe je stevig en gecentreerd op je eigen benen kan (blijven) staan ongeacht welke storm er in de buitenwereld woedt?

hoe jij je energie bewaakt en verhoogt?

vertrouwen op je innerlijke wijsheid en kracht?

dat jij helemaal goed bent zoals je bent?

om onvoorwaardelijk jezelf te zijn?

Ontdek jouw innerlijke kracht
door meditatie

In deze sterk op de buitenwereld gerichte wereld leren we niet meer hoe we naar binnen kunnen gaan. We zijn zelfs vergeten welke ongelooflijke kracht er in ieder van ons schuilt. Dit is mijn persoonlijke missie om mensen hier weer aan te herinneren! Jij bezit het vermogen om je angsten te overstijgen, je wonden te helen en te gaan leven volgens jouw eigen waarheid, geleid door je innerlijke wijsheid en kracht! De oplossing zit in jou!

Misschien heb je al eens even mogen kennis maken met je eigen kracht, jouw potentieel. We kunnen dit innerlijke vuur aanwakkeren! Zo ga jij kunnen vertrouwen op je eigen energie, creëer jij je eigen warmte in de vorm van liefde en kan jouw vuur ook anderen inspireren!

Het verkennen, verstevigen en leven vanuit je innerlijke wereld helpt je overeind te blijven in de drukke buitenwereld.

Met mijn programma ‘ontdek je innerlijke wijsheid’ ga ik je helpen om je poorten naar je binnenwereld en alle wonderen die daarachter verscholen zitten te openen. De meest wetenschappelijke onderzochte en effectieve methode om deze poorten te openen is meditatie.

Meditatie werkt uitzonderlijk goed voor HSP’ers!

De 7 poorten naar jouw
innerlijke wijsheid

Jouw innerlijke tocht gaat langs zeven poorten, met elk hun eigen lessen die ongelooflijk belangrijk zijn als hoogsensitief persoon:

(klik op het + rechts om de hele teksten te lezen)

1. De poort naar je wortels

Als hoogsensitief persoon (HSP) is het belangrijk om stevig met je voeten op de grond te staan. Je ontvangt immers veel indrukken en ervaart heel wat emoties die je omver kunnen blazen. Als je goed geaard bent voel je je op je gemak in je lichaam en kan je levenskracht mooi doorheen je stromen. Je bent stabiel, geconcentreerd en dynamisch.

2. De poort naar je emoties

Door je hoogsensitiviteit beleef jij je emoties vaak intenser dan de mensen rondom je. Dit heeft een hele mooie kant. Als jij je goed en gelukkig voelt zal jij dit heel diep kunnen ervaren, maar ook het tegenovergestelde is waar. Verdriet, boosheid en angst snijden eveneens dieper in en dat kan erg pijn doen. Ik wil je in deze module uitnodigen om je emoties beter te leren kennen, ze even volledig toe te laten en te onderzoeken wat ze je willen vertellen en ze dan los te laten.

3. De poort naar je innerlijk vuur

Je wil, je vuur en je passie geven je de kracht om te doen wat je wil doen op deze planeet. Helaas zie ik het zo vaak gebeuren dat HSP’ers hun energie, hun vuur weggeven aan anderen door voor iedereen te willen zorgen, goed te willen doen of te redden en dat zo hun vuur op een laag pitje brandt of zelfs dooft.

Weet dat jij een ongelooflijk sterke innerlijke kracht hebt, een innerlijk vuur! Laat me je helpen om het terug aan te wakkeren.

4. De poort naar je hart

Ons hart is ons mooiste orgaan en de plek waar ons voelen vanuit onze buik en ons denken vanuit ons hoofd samenvloeien. Een goedwerkend hart is open, licht en luchtig. Een plek waar ware transformatie schuilt. Heel vaak echter zijn we ons hart gaan beschermen, gaan wegstoppen om kwetsuren te vermijden. Dit gaan we aanpakken in deze module.

Als je hart je thuisbasis is als HSP’er voel je je in balans, in harmonie met jezelf. Dit kan je vervolgens ook uitstralen. Hoe meer je vanuit je hart leeft hoe zachter en verdraagzamer je voor jezelf en anderen bent.

5. De poort naar je stem

Werken aan je stem is werken aan je zelfexpressie. Dit is ongelooflijk belangrijk als HSP’er. Het is pas als je je noden en behoeften durft te communiceren en je je grenzen durft aangeven dat je er volledig kan gaan staan als je ware zelf. Voor deze zaken heb je je stem nodig zodat jij krachtig jouw waarheid kan spreken, zodat jij kan gehoord worden in wat jij nodig hebt, maar ook in wat jij de wereld wil brengen!

6. De poort naar je intuïtie

Je intuïtie is je innerlijk weten, het is gewoon daar en is de tegenhanger van ons rationeel denken dat in logische stappen wordt opgebouwd. Als HSP’er hebben we een grotere aanleg om intuïtief in het leven te staan, op voorwaarde dat we er ons voor open stellen. Het vele piekeren of een vol hoofd hebben of moeilijk keuzes kunnen maken duidt op een onbalans tussen onze denkkracht en onze intuïtieve vermogens. Door onze intuïtie meer toe te laten en die te gebruiken in samenspel met onze (meestal heel goed ontwikkelde) rationele vermogens gaat het leven makkelijker worden. We zijn meer in balans doordat onze keuzes voortaan gebaseerd zijn op voelen én denken.

7. De poort naar je hogere zelf

Je hogere zelf overstijgt de tegenstellingen uit het dagelijkse leven en focust zich op eenheid. Op deze laag in jou zit je hoogste wijsheid en je hoogste vorm van bewustzijn vervat. Als HSP’er voel je vaak een diepe nood om de zin van het leven te achterhalen, prikkelen de grote levensvragen je en ben je spiritueel ingesteld. Een zelf opgebouwd spiritueel kader helpt je dagdagelijks om de wereld rondom je te begrijpen en liefdevol naar jezelf en de medemens te kijken. Zo word je minder snel uit je lood geslagen en sta je stevig.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende paden die je naar je poorten leiden. Iedereen heeft zo zijn voorkeurspad. In iedere module (er zijn er zeven) krijg je een oefening van elk pad.

1. Het voelpad:
Dit is de vorm van meditatie die je waarschijnlijk het beste kent. Het is een meditatie die je al zittend of liggend kan doen met gesloten ogen. Dit activeert je voelen.

2. Het doepad:
Je krijgt ook in iedere module een actieve vorm van meditatie, bijvoorbeeld een wandelmeditatie, werken met muziek en klank,… Deze wijze van mediteren is vaak toegankelijker voor starters in meditatie.

3. Het denkpad:
Bij iedere module hoort ook een krachtige affirmatie die je gaat helpen om niet-helpende of kritische gedachten om te bouwen naar ondersteunende gedachten die je sterker maken van binnenuit.

21 diepgaande oefeningen

 

Je krijgt in totaal dus 21 diepgaande oefeningen aangereikt om op eigen tempo je reis naar binnen te maken. Gelukkig ben je niet alleen:

Ik ben graag je gids op deze tocht…

 Als specialiste inzake hoogsensitiviteit zowel op persoonlijk als professioneel vlak, als psychotherapeut en de bezielster van het allereerste therapeutische online programma voor hoogsensitieve vrouwen in België heb ik de nodige reiservaring om jou te ondersteunen in jouw tocht naar binnen. Ik heb zelf mogen ervaren hoe dagelijkse bewustzijnsmomenten van stilstaan en naar binnengaan door meditatie en creatieve methodes een radicaal verschil creëren in mijn leven als HSP’er. Ook de duizenden prachtige vrouwen met wie ik de eer had om in het verleden te werken hebben een diepgaande verandering ervaren na mijn meditaties:

Wat anderen ervaren…

Sieglinde Smits (30 jaar)

“Nooit gedacht dat het zo snel zoveel effect zou hebben!! Je hebt een hele aangename stem. De meditatie heeft me door m’n shift op het werk heengelopen, ik voelde me rustig en niet overprikkeld voor de eerste keer sinds ik daar ben begonnen, dus enorm bedankt hiervoor.

Bedankt voor je geweldige meditatie.” 

Anne Wilmotte (57 jaar)

“Daarnet heb ik jouw meditatie gedaan: inderdaad, ik voelde me zo licht als een pluimpje en als ‘k terug aan de deur kwam, voelde ik dat héél m’n wezen weer bestand was om in de realiteit te stappen. Sterk en dapper om voor mezelf op te komen en m’n grenzen te stellen. Hoe kan ik jou hiervoor danken, lieve Enya? Je stem is hemels en ik vind het zo intens mooi dat je via deze weg zoveel mensen kan ‘gelukkig’ maken. Dank u Enya. Je bent een uniek persoon en het is duidelijk dat jouw droom is dat IEDEREEN zich goed in z’n vel voelt én daar slaag je ook ten volle in. Ik wens je nog een serene en vredige avond toe. Je bent een bloem van een vrouw!” 

Regina Verbeeren

“Bedankt voor de meditatie! Ik heb ze een halfuurtje gedaan en vond het záááálig !!

Zoals ik gisteren al vermoedde heb je inderdaad een hele aangename rustgevende stem. Ik ben wel een paar keer afgedwaald met mijn gedachten maar kon telkens weer mooi aansluiten.

Ik weet nu al dat ik deze meditatie de komende dagen ga opzetten voor het slapengaan. Voor mij is de lengte ook ideaal.

Kortom, ik was razend benieuwd en vol verwachtingen en werd allesbehalve teleurgesteld!” 

Marjon

“Lieve Enya, mijn vriendinnen en ik vonden het een fijne meditatie. Je hebt een hele prettige stem om naar te luisteren ♡. Bedankt!”

 

Speciaal voor jou

Dit programma heb ik speciaal opgesteld voor alle hoogsensitieve personen die in deze uitzonderlijke Coronatijden terug controle willen nemen over hun eigen voelwereld en kiezen voor liefde en verbinding met zichzelf en uit de collectieve angst willen stappen. Daarom bied ik nu mijn programma met een korting van €100 aan om zo ook mijn bijdrage te leveren aan de oplossing!

Jij verdient het om je gelukkig, gezond, krachtig en wijs te voelen!
Dit kan jij leren ontwikkelen, daarvan ben ik overtuigd!

Voor €47 i.p.v. €147 krijg je vandaag nog toegang tot mijn prachtig online programma:

Ontdek je innerlijke wijsheid met:

7 diepgaande voelmeditaties

7 transformerende doemeditaties

7 krachtige affirmaties

Gaan we samen op reis?

Wees er snel bij!

De tijdelijke korting loopt af in:

Voordelen van online werken als HSP’er

Je hebt enkel een pc of tablet met internet nodig.

Je kan het van overal ter wereld volgen op je computer.

Geen verplaatsing, geen vaste tijdstippen!

Kies het tempo dat bij je past.

Je kan meteen starten!

Ik kijk ernaar uit om samen met je op reis te mogen gaan!

Veel liefs, Enya

Veelgestelde vragen

1. Moet ik ervaring hebben met mediteren?

Nee, er is absoluut geen ervaring vereist. Ik gids je stap voor stap doorheen de meditaties. De actieve doemeditaties gaan je ook helpen om op een complete andere manier in contact te komen met jezelf vanuit meditatie.

2. Hoeveel tijd heb ik hiervoor nodig?

Je kiest helemaal zelf het tempo waarop je het programma doorloopt. Iedere dag komt er een nieuwe module vrij en dit voor zeven dagen. Je kan ook gerust kiezen om per module een week tijd te nemen en dezelfde meditaties voor een week te herhalen. Zo creëer je meer diepgang. Voel wat bij jou past!

3. Hoelang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt een heel jaar toegang tot het programma, beginnend van de dag van aankoop.

4. Wanneer gaan we van start?

Van zodra je je inschrijving hebt volbracht kan je al van start met de eerste module! Je kan dus vandaag al starten .

5. Kan ik een factuur krijgen?

Jazeker, schrijf je in en mail daarna even je gegevens naar info@streyma.be

6. Ik ben niet zo goed met technologie. Is zo’n online programma dan niet te moeilijk voor me?

Nee, het is niet moeilijk om het programma te volgen. Het enige wat je moet doen is je inloggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord op de Voelacademie, mijn online leeromgeving, en dan wijst alles zichzelf wel uit. Ik heb het zo intuïtief mogelijk gemaakt. Mocht je toch moeilijkheden ondervinden, dan sta ik en mijn team voor je klaar!