Vader- dochterdriedaagses

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Vader- dochterdriedaagses

Tijdens deze driedaagse leren jij en je dochter elkaar aanvoelen, elkaars grenzen en gevoeligheden beter kennen zodat je gevoeligheden net je grootste kracht worden. Tijdens de periode die jullie met ons doorbrengen verdiepen jullie de moeder-dochterverbinding waardoor jullie (nog?) meer begrip zullen krijgen voor elkaars gevoeligheden en appreciatie voor elkaars kwaliteiten. 

Programma

We verwelkomen jullie graag in de wondere en magische wereld van Dorans. Dit zijn mooie, wijze en krachtige vrouwen uit de Keltische mythologie. De grootste kracht van deze vrouwen en meisjes in opleiding is hun voelen! We duiken de geheime kennis van de Doranwereld in om dit te bereiken en dan nog wel op een speelse en creatieve manier! We verkennen de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur en we brouwen onze eigen kruidendrankjes en zalfjes. We ontwerpen onze eigen beschermende tovermantel en magische armbanden. Een echte Doran heeft een sterke verbinding met de natuur zodat zij zich altijd weer kan opladen met nieuwe levensenergie. Iets wat we erg nodig hebben in deze drukke wereld. Daarom gaan we ook de natuur in! Tijdens verschillende opdrachten leer jij je dochter beter kennen en omgekeerd. Want voor Dorans geldt het ook: Samen sta je sterker!

Als moeder leer je je meisje ondersteunen zodat zij haar unieke krachten en kwaliteiten kan ontwikkelen. Hierbij krijg je hulp van mij, Enya, en mijn moeder, Hilde, die met succes haar hoogsensitieve dochter heeft weten op te leiden. Ervaar het groepsgevoel en de ondersteuning en nieuwe ideeën van de andere mama’s op de driedaagse. We sluiten de driedaagse af met een speciaal moeder-dochterritueel waarna jullie met hernieuwde kracht in jullie relatie de wereld in kunnen als echte Doran!  

Samen sta je sterker!

Voor wie?

 

De plaatsen voor deze bijzondere driedaagse zijn bewust beperkt gehouden zodat we in kleine groep in alle veiligheid en vertrouwen onze moeder-dochterband kunnen verdiepen. We verwelkomen vier moeders met elk één hoogsensitieve dochter. Klik hier om te kijken of er een driedaagse georganiseerd wordt voor de leeftijd van je dochter.  Aangezien er veel één-op-één momenten op het programma staan is het niet mogelijk om met meerdere kinderen tegelijk aan het weekend deel te nemen. 

 

Locatie

De driedaagse gaat door in het landelijke Arendonk, in de Noorderkempen. We hebben een heel huis voor ons alleen ter beschikking waar we in alle rust kunnen verblijven. Het huis zelf is erg gezellig en warm. De houten vloer is perfect voor yogamomenten en de moeder-dochter-oefeningen. Het eten wordt met veel liefde versbereid door onze kookploeg, die uiteraard rekening houdt met mogelijke voedselallergieën van je dochter of jezelf. Daarnaast hebben we ook een open haard om aan op te warmen na onze avonturen en waar we ’s avonds verhalen kunnen vertellen. Voor de mama’s is er ook de mogelijkheid om ’s avonds als de kinderen in bed zitten de sauna te gebruiken.

Jij en je kind slapen met nog één andere moeder en dochter op een kamer in comfortabele bedden. Aan het huis is er een grote tuin met een vijver met vissen en een kruidentuin waar we onze ingrediënten kunnen oogsten voor onze toverdranken en zalfjes. Verder is er plaats genoeg om te spelen of rust op te zoeken in de tuin! Ook gaan we zeker het nabijgelegen natuurgebied ontdekken.

Locatie

Zomerkampen kleintjes 2017
Zomerkampen groten 2016
Begeleiding

Begeleiding

Het unieke aan deze driedaagse is dat de begeleiding ook een moeder en een dochter is. Zowel Hilde als ik, Enya, zijn beiden hoogsensitief. Mijn moeder is met glans geslaagd om haar hooggevoelige dochter op te voeden.  Deze kennis deelt zij graag met jullie! Zelf ben ik kinder- en gezinstherapeute waar ik veel met hoogsensitieve kinderen werk en ook specifieke kampen organiseer voor hen. Om nog meer over mij te weten te komen kan u hier klikken. Hilde en ik hebben al enorm veel kriebels om met jullie mee te gaan op deze magische ontdekkingstocht! 

Kampperiode

Derde t.e.m. vijfde leerjaar

Zaterdag 10 tot maandag 12 februari 2018 (2007, 2008 en 2009) – VOLZET! – Wachtlijst*

Vijfde leerjaar t.e.m. eerste middelbaar

Vrijdag 16 tot zondag 18 februari 2018 (2007, 2006 en 2005) – VOLZET! – Wachtlijst*

Hoeveel kost het?

De driedaagse kost €425 voor vader en dochter tezamen. Voor deze prijs hebben jullie

  • Rustgevende accommodatie met twee overnachtingen

  • Vers bereide maaltijden met drank

  • Verzekering

  • Een opleiding tot Doran in een kleine veilige groep: een driedaags programma vol met leuks!

  • Professionele begeleiding door een kinder- en gezinstherapeute

 

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je afspreken? Aarzel dan niet om me te contacteren! Je mag me altijd bellen op het nummer +32 477 17 55 51 of stel ze hier.

Inschrijven!

Schrijf in via de knop onderaan. De inschrijving is slechts definitief na betaling. Voor het kamp ontvang je van ons een informatiepakket. Hierin zit het kampboekje met meer informatie over het kamp waarmee je je kind kan voorbereiden en waar alle praktische informatie staat beschreven, bijvoorbeeld wat je kind allemaal moet meenemen. Daarnaast zit er ook nog een vragenlijst waar je alle belangrijke informatie over je kind kan noteren alsook een medische fiche